Goed administratie personeel

Ben je voor jullie bedrijf op zoek naar een administratief medewerker? Het zou kunnen dat je per direct op zoek bent naar een nieuwe medewerker. Op administratief gebied moet er veel geregeld worden binnen een bedrijf en dit kan niet zomaar weken blijven liggen. Daarom zoek je iemand die snel kan beginnen en van aanpakken weet. Daarvoor is T&E studenten uitzendbureau precies het bedrijf dat je zoekt. Wij zijn namelijk het uitzendbureau dat jouw onderneming snel kan helpen aan gemotiveerd personeel. Daarvoor kunnen wij ook op zoek gaan naar een administratief medewerker voor jouw organisatie.

Onze expertise

Sinds 2000 leveren wij personeel aan bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor horeca- kantoor- en logistiek personeel, en dus ook voor een administratief medewerker. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal en inmiddels werken wij met 30.000 uitzendkrachten. Daardoor kunnen wij jou ook snel van dienst zijn. Ook wanneer je met spoed op zoek bent naar een administratief medewerker, kun je dit bij ons melden en gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij houden rekening met jouw wensen en van daaruit gaan wij op zoek naar een nieuwe medewerker die alle administratieve zaken voor jouw bedrijf kan regelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we naar moeten kijken om de ideale match te verzorgen tussen de werkgever en de werknemer.

Contact

De administratie kost veel tijd en als je dit werk uit wilt besteden, dan kun je daarvoor bij ons aankloppen. Wij zoeken met je mee en selecteren voor jou een geschikte kandidaat. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl dan beantwoorden we graag al je vragen.

Administratief-medewerker