Personeel voor evenementen

Zoek jij werk of ben jij een organisatie die personeel voor evenementen zoekt? In beide gevallen kun je prima uit de voeten met T&E Personeelsdiensten.

Personeel voor evenementen nodig?

T&E Personeelsdiensten heeft altijd een oplossing, of het nou gaat om een tijdelijke of structurele oplossing. Vraag direct meer informatie aan.  

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (*)

Email (*)

Zoek jij werk of ben jij een organisatie die personeel voor evenementen zoekt? In beide gevallen kun je prima uit de voeten met T&E Personeelsdiensten. De organisatie heeft zich ondertussen bewezen als specialist in het leveren van personeel in de branches financieel, horeca, logistiek, bedrijfscatering, office, hospitality, marketing en IT en customer care. Bij T&E Personeelsdiensten is goed personeel zo geregeld. Ook als gezocht wordt naar mensen die achter de bar willen werken op festivals. Sterker nog; juist op dat vlak biedt T&E Personeelsdiensten personeel van topkwaliteit en met ervaring.

Voor achter de bar werken op festivals en voor ander werk in de horeca

Het is een soort van droom voor veel jongeren; achter de bar werken op festivals, zoals het voor de verschillende organisaties telkens weer een uitdaging is nou precies die mensen te vinden. Bij T&E Personeelsdiensten komen vraag en antwoord op de beste manier samen. De professional in personeelsdiensten is ervaren en kan terugvallen op een grote groep uitzendkrachten. Het overgrote deel van deze uitzendkrachten heeft bovendien ervaring in de horeca, en dat is absoluut een voordeel. Behalve mensen die achter de bar werken op festivals leuk vinden en dit ook gewoon goed kunnen, biedt T&E Personeelsdiensten ook personeel voor andere horecawerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor in de bediening of in de keuken, zoals ze ook bedrijfsleiders en koks kunnen leveren. Ook voor vast personeel ben je bij de specialist aan het juiste adres, als je als horecaondernemer elke week hetzelfde personeel aan het werk wilt. Daarnaast kan T&E ook een tekort aan logistiek personeel oplossen. Ook logistiek personeel werkt immers graag als arbeidskracht via T&E.

T&E Personeelsdiensten heeft een grote groep uitzendkrachten beschikbaar

Is er behoefte aan mensen die achter de bar willen werken op festivals dan gaat de specialist in personeelsdiensten voortvarend te werk. Nadat helder is geworden wat er gevraagd wordt, wordt een vacature gemaakt en die wordt vervolgens rond gemaild binnen het eigen personeelsbestand. De vacature wordt bovendien via vacaturesites en social media kanalen breed uitgezet. T&E kan een beroep doen op een grote groep uitzendkrachten die het prima vinden te worden ingezet tijdens losse diensten of terugkerende diensten, zoals bijvoorbeeld voetbalwedstrijden. Juist deze groep vindt ook achter de bar werken op festivals vaak heerlijk. Ze zijn gewend aan (veel) publiek en weten wat er bij komt kijken als ze tijdens het uitzendwerk in Amsterdam te maken krijgen met vele duizenden bezoekers.

Een vaste poule mensen voor festivals van een bepaalde organisatie

Wat ook prima werkt, zo is gebleken, is het opbouwen van een vaste poule mensen die bij elk festival dat door een bepaalde organisatie georganiseerd wordt achter de bar wil werken. Zo wordt herkenbaarheid gerealiseerd voor de organisatie en zeker ook voor de bezoekers gecreëerd. Die zien immers elk jaar dezelfde (lachende) gezichten. Zo ontstaat een hecht team, dat elke keer weer beter werk achter de bar op festivals wil leveren.

Barmedewerkers genieten zelf ook van de muziek en de sfeer van het festival

Zeker de wat jongere uitzendkrachten vinden achter de bar werken op festivals geweldig, omdat ze zo zelf ook iets van de sfeer van het festival en de optredens van de artiesten op kunnen snuiven. De werkwijze wat betreft de beschikbaarheid van deze groep mensen die achter de bar werken op festivals zo leuk vindt, is transparant. T&E Personeelsdiensten beschikt over een poolmanager applicatie. Uitzendkrachten geven via deze app door wanneer ze kunnen werken. Beschikt iemand over de door de organisatie gevraagde kwaliteiten, dan zal de uitzendkracht door de planner in worden gepland. Op de app ziet de uitzendkracht vervolgens precies wanneer er gewerkt moet worden, met daarbij de begin- en eindtijd van in dit geval het festival. Om de professionaliteit van T&E nog maar eens aan te geven; een dag voor het festival wordt de uitzendkracht gecontacteerd en worden zowel de starttijd als de uit te voeren werkzaamheden nogmaals besproken. Zelf noemt T&E Personeelsdiensten dit risicoverlaging, terwijl de organisatie nou eenmaal ook graag persoonlijk contact heeft met de uitzendkrachten.

Gemotiveerde mensen die houden van achter de bar werken op festivals

Als organisaties die festivals organiseren in zee gaan met T&E Personeelsdiensten, dan weten ze dat de uitzendkrachten over eigen kleding beschikken, inderdaad de standaard zwarte broek, witte blouse of wit overhemd. In overleg kan uiteraard altijd afgeweken worden, zoals het inlevingsvermogen en de flexibiliteit van de specialist in personeelsdiensten toch al bewierookt worden. En zo vindt elke organisatie de mensen die achter de bar werken op festivals voor geen goud willen missen, die daardoor dus extra gemotiveerd zijn en ook echt uitkijken naar het festival.

Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg voor de grotere vraagstukken

Binnen de wereld van werk, personeel en arbeidskracht is T&E toch al een bijzonder mooie eend in de bijt. Zo is de organisatie klein genoeg om toch steeds persoonlijke aandacht aan het personeel te kunnen geven, en is het aan de andere kant ook weer groot genoeg om te voldoen aan de grotere vragen. Dat heeft alles te maken met het zeer ervaren team dat bij T&E Personeelsdiensten werkzaam is. Een eerlijk team, eerlijk over de termijn waarop zaken geregeld kunnen worden en eerlijk over de kosten. Werken met deze organisatie betekent dat je met een contactpersoon te maken krijgt, iemand die zich ontwikkelt als iemand van de organisatie van een festival, zo betrokken zijn ze bij T&E Personeelsdiensten namelijk. Boven alles is de organisatie betrouwbaar, is het vrijwel altijd bereikbaar – ook via Whatsapp- en is er vaak snel begrip voor wat een organisatie precies zoekt en wat er verwacht wordt. De kennis van alles wat met het inzetten van personeel te maken heeft is indrukwekkend en T&E loopt niet de polonaise na een goed verlopen festival, zoals het ook niet in zak en as zit als iets niet helemaal goed gaat. De specialist in personeelsdiensten staat er gewoon altijd, in zowel goede en in slechte tijden.

Barmedewerkers zijn een baken van rust op een druk festival

Achter de bar werken op festivals is een vak apart overigens. Het vraagt best veel van de mensen die deze werkzaamheden op zich nemen. Je krijgt nogal wat voor de kiezen, zeker als het grotere festivals betreft waar duizenden en duizenden mensen op afkomen. Achter de bar werken op festivals is een vak apart. Er is steeds lawaai, er wordt geschreeuwd, mensen zijn druk en uitgelaten en de medewerkers achter de bar moeten tussen al die hectiek een baken van rust zijn, steeds het overzicht houden en proberen de gasten in de watten te leggen. Ga er maar aan staan, voorwaar geen eenvoudige opgave. T&E Personeelsdiensten koestert de groep mensen die het regelmatig inzet om achter de bar te werken op festivals dan ook. Het zijn uitstekende mensen die stressbestendig zijn, de werkzaamheden met een grote glimlach uitvoeren en na afloop niet zelden zeggen ‘dat de dag voorbij gevlogen is’, terwijl ze toch echt heel hard hebben moeten werken. Zelf genieten de mensen die achter de bar werken op festivals ondertussen van de muziek van de optredende artiesten en de vaak uitgelaten sfeer op het festivalterrein. In alles zijn deze mensen levende reclameobjecten voor T&E Personeelsdiensten en niet voor niets kloppen organisaties van festivals steeds vaker aan bij T&E. Omdat ze weten dat ze dan kundig personeel krijgen en zich daar dus geen zorgen over hoeven te maken.

Voor meer specifieke werkzaamheden in de horeca

Natuurlijk biedt de specialist in personeelsdiensten meer dan festival personeel en festivalwerk. Wist je trouwens dat T&E ook met vast personeel voor in de horeca werkt? In dat geval heb je dus wekelijks hetzelfde personeel achter de bar, ook weer goed voor de herkenbaarheid. In dat kader zal er een gesprek plaatsvinden tussen T&E en opdrachtgever en worden opties als detacheren, uitzenden en werven besproken. Hoe dan ook, er komt altijd een oplossing op maat, zodat elke horecaondernemer zich verzekerd weet van elke week vast personeel achter de bar. Alsof ze in dienst zijn van de horecagelegenheid!

Een buitengewoon transparante werkwijze

Of het nou gaat om achter de bar werken op festivals of werk in een totaal andere branche, de werkwijze die gehanteerd wordt is zeer transparant. Nooit worden zaken mooier voorgespiegeld dan dat ze daadwerkelijk zijn. Opdrachtgevers weten steeds precies hoe de vlag erbij hangt en hoe de zoektocht naar personeel verloopt. Daar kan dus nooit enig misverstand over bestaan. Kiezen voor T&E Personeelsdiensten als evenementen uitzendbureau in Rotterdam betekent dat je als festivalorganisatie ontzorgd wordt. Over de mensen die straks tijdens het festival achter de bar werken hoeft niemand zich zorgen te maken. Die staan er gewoon, vol goede moed. Vaak kijken ze echt naar de festivals uit en passen ze andere werkzaamheden of zelfs vakanties op het festival aan. In alles wordt een barmedewerker zo een verlengstuk en een visitekaartje van elke organisatie. Bovendien hebben ze ervaring met de soms best pittige werkzaamheden en slagen ze er telkens weer in het iedereen naar de zin te maken. En dat is knap, zeker op de festivals waar duizenden en duizenden mensen naar toe gaan en waar vaak iedereen ogenschijnlijk tegelijk iets wil bestellen. De mensen van T&E Personeelsdiensten houden altijd het hoofd koel. En de glimlach is niet van hun gezicht te krijgen bovendien.